Mesi ne ide u Mančester siti: Argentinac doneo odluku o nastavku karijere

Izvor: BKTV News, 21.Avg.2017, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi ne ide u Mančester siti: Argentinac doneo odluku o nastavku karijere

Kako je istakao funkcioner Barselone Robert Fernandez, najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi ipak neće preći u Mančester siti jer je pitanje vremena kada će potpisati novi ugovor.

Barselona je prošlog meseca objavila da je Mesi dogovorio novu saradnju do 2021. godine, ali još nije zvanično stavio potpis, što želi da iskoristi Mančester siti i aktivira otkupnu klauzulu od 300 miliona evra.

"Sporazum sa Mesijem je utančen. Samo tražimo pravo vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << za potpis ugovora", rekao je Fernandez.

Lionel Messi has agreed a new contract at #Barcelona. The #ManCity rumours were just that. RUMOURS. #MCFC #Messi #Barca

Interesovanje Mančester sitija i menadžera Pepa Gvardiole iskazano je u trenutku kada se spekuliše da je Mesi nezadovoljan transfer politikom kluba i odlaskom jednog od glavnih igrača Nejmara u Pari Sen Žermen.

Ukoliko Argentinac odluči da se preseli na Etihad postaće najskuplje plaćeni fudbaler ikada, čime će srušiti baš Nejmarov rekord od 222 miliona evra.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.