Mesi: Nisam vređao sudiju, reči sam izgovorio u vazduh

Izvor: Press, 30.Mar.2017, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi: Nisam vređao sudiju, reči sam izgovorio u vazduh

Žalićemo se na kaznu, postoje raniji slični prekršaji, i verujemo da će ona biti smanjena – ističu u FS Argentine.
foto: novosti.rs
Jedan od najboljih fudbalera današnjice Leo Mesi rekao je da nije zaslužio suspenziju zbog koje će propustiti tri od poslednje četiri utakmice južnoameričkih kvalifikacija za SP u Rusiji.
Podsetimo, Mesija je Disciplinska komisija FIFA suspendovala na >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << četiri utakmice zbog vređanja pomoćnog sudije na meču protiv Čilea, a prvi meč kazne fudbaler Barselone je odradio u noći između utorka i srede, kada je Argentina poražena na gostovanju Boliviji (2:0).
- Moje reči nisu bili upućene sudiji, već su izgovorene u vazduh – rekao je za lokalne medije Mesi, dok su čelnici FS Argentine već najavili žalbu na odluku disciplinaca Svetske kuće fudbala.
- Iznenađeni smo odlukom i veoma smo ljuti jer je ona doneta nekoliko sati pre utakmice. Žalićemo se na kaznu, postoje raniji slični prekršaji, i verujemo da će ona biti smanjena. Mesi je tužan, kao i svi mi – rekli su čelnici argentinskog fudbalskog saveza.
“Gaučosima” u finišu kvalifikacija predstoji velika borba za mesto koje vodi u Rusiji naredne godine. Argentina se četiri kola pre kraja kvalifikacija nalazi na petom mesto na tabeli, poslednjem koje vodi u baraž za plasman na Mundijal.
 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.