Mersisajd derbi - Klop protiv Leva!

Izvor: Mondo, 30.Apr.2016, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mersisajd derbi" - Klop protiv Leva!

Kada se naredni put budu sastali najveći klubovi iz Liverpula, Everton i Liverpul, sa klupa će ih možda voditi dva najveća nemačka stručnjaka.

Ukoliko su informacije do kojih su došli engleski mediji došli - čeka nas spektakl!

Sigurno znamo da će naredne sezone Arsenal predvoditi Arsen Venger, Čelsi Antonio Konte, Mančester siti Pep Gvardiola, a Liverpul Jirgen Klop. Ostalo je još samo da se reši pitanje ko će biti na klupi Mančester junajteda, odnosno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Totenhema, što može da bude u korelaciji, a zanimljivo bi moglo da bude i na "Gudison parku".

Kako pišu ostrvski mediji selektor reprezentacije Nemačke prvi je favorit za klupu Evertona!

Joakim Lev je viđen kao prvi izbor Uprave Evertona koja ovih dana razgovara o prekidu saradnje sa Robertom Martinezom, koji nema dobru sezonu sa "karamelama", a sve je ubrzalo ispadanje iz polufinala FA Kupa od Mančester junajteda.

Teško je poverovati da bi čovek koji je pre dva leta postao šampion sveta sa Nemačkom tek tako odlučio da preuzme tek sedmi-osmi tim u Premijer ligi, ali to potvrđuju i kladionice.

Engleski bukmejkeri su dobrano "spustili" kvotu na opkladu da će Joakim Lev postati šef "karamela", pa je sa doskorašnjih 20, ona sada pala na kvotu 2!

Pored njega favoriti za mesto šefa stručnog štaba su i bivši menadžer ovog kluba Dejvid Mojes, ali i menadžer Mančester sitija Manuel Pelegrini, koga hoće i Valensija, ali su kvote na njih daleko više od one na Nemca.

"Mersisajd" derbi bi tako bio dotatno začinjen jer bi se na dve strane našla po dva najbolja nemačka trenera - Jirgen Klop i Joakim Lev, kome bi to bio prvi posao u klupskom fudbalu još od 2004. godine i saradnje sa Austrijom iz Beča.

Foto: AP Photo/Jon Super

Joakim Lev se nije oglašavao po ovom pitanju, ali je sasvim sigurno da i ako prihvati ponudu Evertona - to neće biti pre završetka Evropskog prvenstva.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

"Mersisajd" - Klop protiv Leva!

Izvor: Mondo, 30.Apr.2016

Kada se naredni put budu sastali najveći klubovi iz Liverpula sa klupa će ih voditi dva najbolja nemačka trenera...Ukoliko su informacije do kojih su došli engleski mediji došli - čeka nas spektakl!..Sigurno znamo da će naredne sezone Arsenal predvoditi Arsen Venger, Čelsi Antonio Konte, Mančester...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.