Memfis Grizlis poslednji učesnici plej-ofa

Izvor: RTS, 15.Apr.2014, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Memfis Grizlis poslednji učesnici plej-ofa

Pobedom nad direktnim konkurentom Finiksom od 97:91, ekipa Memfis Grizlisa obezbedila je učešće u plej-ofu najjače košarkaše lige na svetu. San Antonio prvi na Zapadu, Indijana na Istoku.

Trijumfom protiv Finiksa, košarkaši Memfisa obezbedili su plasman u razigravanju.

Predvođeni sjajnim Zekom Rendolfom, koji je postigao 32 poena, Grizlisi su kao gosti savladali Finiks Sanse sa 97:91 i tako postali 16. učesnik plej-ofa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << NBA lige.

Time je otklonjena i poslednja dilema ko će ući u doigravanje za titulu prvaka najjače košarkaške lige sveta.

Još ranije učešće u plej ofu iz Istočne konferencije obezbedili su Indijana, Majami, Toronto, Bruklin, Vašington, Šarlot, Čikago i Atlanta, dok su na Zapadu to učinili San Antonio, Oklahoma, L.A. Klipers, Hjuston, Portland, Golden Stejt i Dalas.

Kada je u pitanju Zapadna konferencija, plej-of sa prve startne pozicije dočekati San Antonio, a od jutros se zna da će to na Istoku biti Indijana, kojoj je prvo mesto "omogućio" Vašington savladavši Majami sa 114:93.

Rezultati noćas odigranih mečeva:

Filadelfija - Boston 113:108

Toronto - Milvoki 110:100

Vašington - Majami 114:93

Atlanta - Šarlot 93:95

Čikago - Orlando 108:95

Hjuston - San Antonio 104:98

Nju Orleans - Oklahoma 101:89

Juta - L.A. Lejkers 104:119

Finiks - Memfis 91:97 i

Golden Stejt - Minesota 130:120

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Memfis poslednji učesnik plej ofa

Izvor: Press, 15.Apr.2014

Otklonjena je tako i poslednja dilema ko će ući u doigravanje za titulu prvaka najjače košarkaške lige sveta. Još ranije učešće u plej ofu iz Istočne konferencije obezbedili su Indijana, Majami, Toronto, Bruklin, Vašington, Šarlot, Čikago i Atlanta, dok su na Zapadu to učinili San ...

Nastavak na Press...

NBA: Niksima gradski derbi - za utehu, Klipersi i dalje "u igri" za drugo mesto na Zapadu

Izvor: Sportal.rs, 16.Apr.2014, 09:07

Sam kraj regularnog dela najjače košarkaške lige na svetu se primakao. Preostalo je da svi timovi odigraju još po jednu utakmicu i počne ono pravo - plej-of.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.