Mekejleb ponovo slobodan, na potezu Bajern

Izvor: Sportal.rs, 21.Dec.2014, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mekejleb ponovo slobodan, na potezu Bajern

Amerikanac Bo Mekejleb odradio je jednomesečni ugovor sa Bajernom koji je potpisao 19. novembra, ali je i dalje u ekipi, pošto postoji mogućnost da Bavarci produže saradnju sa odličnim plejmejkerom.

Minhenski klub je na zvaničnom tviter nalogu saopštio da će najkasnije do utorka biti poznato da li će Mekejlebu biti ponuđen ugovor do kraja sezone.

Amerikanac je odigrao pet utakmica u Evroligi za tim Svetislava Pešića i beležio 9,8 poena i 3,6 asistencija u proseku po meču.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

GDE ĆE MAKEDONAC: Mekejleb ponovo slobodan?

Izvor: HotSport.rs, 21.Dec.2014

Američkom plejmekeru sa makedonskim pasošem Bou Mekejlebu istekao je jednomesečni ugovor sa Bajernom i sada je ponovo slobodan agent.. . Ipak, tim iz Minhena ima pravo da do utorka odluči da li će zadržati bivšeg igrača Partizana u sastavu. Ipak, kako prenose nemački mediji Bajern je bliži...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.