Mega Vizura spremna za Mega kup

Izvor: Sportal.rs, 17.Sep.2014, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mega Vizura spremna za "Mega kup"

Košarkaši Mega Vizure predstojećeg vikenda organizovaće sada već tradicionalni "Mega kup", u kojem će pored domaćina učestvovati Buducnost iz Podgorice, Jenisej Krasnojark i turska Karsijaka.

U subotu, u Sremskoj Mitrovici od 18 časova Budućnost će protiv Jeniseja tražiti prolaz u finale. U drugom meču od 20:30 časova Mega Vizura ce istrčati pred svoje navijače, a protivnik ce biti Karsijaka. Između finalnih mečeva publici će se predstaviti i devojčice iz kluba Art >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Basket iz Beograda i LSK iz Laćarka.

Dnevni komplet karata prodaje se po ceni od 250 dinara. Ulaznice se mogu kupiti na blagajni dvorane "Pinki" u Sremskoj Mitrovici.

(Tekst: Aleksandar Ilić, Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.