Mediji: Kolarov u Sitiju

Izvor: B92, Beta, 15.Jul.2010, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mediji: Kolarov u Sitiju

Italijanski mediji izveštavaju da je srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov na korak od prelaska u Mančester Siti.

Trener "građana" Roberto Manćini želi levog beka Lacija što je medijima sa "čizme" ključan faktor u pregovorima sa upornim predsednikom Rimljana Klaudiom Lotitom.

Italijani pretpostavljaju da je Siti za Kolarova ponudio 19 miliona evra što bi Lacio mogao da prihvati iako je prethodno tražio 22.

Aleksandar Kolarov >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jedan je od najtraženijih levih bekova u Evropi zahvaljujući sjajnom napretku u Seriji A, posebno prethodne sezone kada je bio jedan od najboljih igrača Lacija.

U januaru je bio blizu prelaska u Inter, a za njega su poslednjih meseci interesovanje pokazali još Juventus i Real Madrid.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Siti dogovorio kupovinu Kolarova

Izvor: Mondo, 16.Jul.2010, 00:26

Reprezentativac Srbije Aleksandar Kolarov nastaviće karijeru u Mančester sitiju, preneli su pojedini italijanski i britanski mediji.

Nastavak na Mondo...

Kolarov u Mančester Sitiju za 25 miliona evra

Izvor: TV Arena Sport, 16.Jul.2010

Reprezentativac Srbije Aleksandar Kolarov na korak je od potpisivanja ugovora sa Mančester Sitijem, prenose britanski mediji.

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.