MaxBet TIP: Pet komada

Izvor: MVP.rs, 29.Nov.2015, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MaxBet TIP: Pet komada

Danas vam nudimo nešto više predloga.

Kako nas je u subotu "prodao" Timote Luvavu, odlučilo smo da se kaznimo tako što ćemo danas za vas izabrati pet predloga za klađenje iz ponude kladionice "MaxBet" umesto ustaljena tri. Na programu je osam utakmica NBA lige, a pronašli smo i zanimljive kvote za utakmice regionalnog takmičenja.

Pored standarnih "+" i "-" kombinacija, danas ćemo pokušati da predvidimo i neko NBA iznenađenje.

VANJA >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << MARINKOVIĆ 8.5- (kvota 1.85)

Partizan NIS gostuje Cedeviti, jednom od favorita za osvajanje ABA lige, a Vanja Marinković je u poslednje vreme igrao dosta dobro. Iako se ne preporučuje igranje na "minus" poene kod igrača koji imaju slobodu na terenu i značajnu minutažu, odlučili smo se za beka crno-belih jer je na samo jednom meču ove sezone u gostima, a bilo ih je šest, prebacio ponuđenu granicu. Bilo je to u drugom kolu protiv Mega Leksa.

Težak meč, lošija igra na strani i neiskustvo mladog košarkaša daju nam za pravo da verujemo da neće ubaciti više od osam poena.

OMAR KUK 9.5- (kvota 1.80)

Jedna od utakmica 12. kola regionalnog takmičenja biće i crnogorski derbi između Budućnosti VOLI i Sutjeske. Omar Kuk jeste mozak tima iz Podgorice, ali nije neko čiji je prevashodni cilj da ubacuje poene. Na pet mečeva ove sezone je ostao ispod pet poena, pa se nadamo da će i ove večeri raditi ono što najbolje zna - asistirati.

Na šest mečeva ABA lige koje je Budućnost ove sezone odigrala u "Morači" iskusni plejmejker je prosečno beležio šest poena.

BRUKLIN - DETROIT 1 (kvota 2.55)

Ekipa Bruklina je prethodne godine igrala u plej ofu, a trenutno je na samom dnu Istočne konferencije. Iako ne spadaju u red favorita za osvajanje titule, kvalitet Netsa je veći od tri pobede iz 16 utakmica. Verujemo da Detroit nije toliko kvalitetniji tim da bi ga kladionice videle kao sigurnog pobednika. Naprotiv.

Od 16 do sada odigranih mečeva Bruklin je gostovao 11 puta. Kod kuće su nastupili pet puta i imaju učinak 2-3.

LOS ANĐELES LEJKERS - INDIJANA 201.5+ (kvota 1.85)

Los Anđeles Lejkersi već godinama tavore na samom dnu Zapadne konferencije, a kada nisu u stanju da pobeđuju onda razmaženoj publici u El Eju mogu makar da prirede festival koševa. Na noge im dolazi raspucana Indijana, predvođena Polom Džordžom. Pejsesi su u seriji od četiri pobede i na poslednjih 10 mečeva su slavili osam puta.

Verujemo da je granica od 201.5 poena niska u duelu ova dva tima, posebno zbog toga što su igračima Lejkersa teške noge od sinoćnjeg duela sa Portlandom pa neće biti u stanju da igraju odbranu na visokom nivou (kao da su je do sada igrali!).

ENDRU VIGINS 21.5- (kvota 1.85)

Mladi košarkaš Minesote igra sjajnu u poslednje vreme, ali njegov tim večeras gostuje Klipersima. Tim iz El Eja ne blista na poslednjih nekoliko mečeva, pa bi pravu formu mogli da pronađu baš u duelu sa Vulvsima.

Na poslednjih osam utakmica Endru Vigins je preko granice išao pet puta, a u preostala tri slučaja je upisao 19 i dva puta po 21 poen.

Ukoliko vam se naši predlozi ne dopadaju posetite najbližu poslovnicu "MaxBet"-a ili otvorite nalog za online klađenje i izaberite ono što vam se dopada iz bogate ponude ove kladionice.

(foto: MVP; ABA League; KK Cedevita / Marin Sušić; NBAE / Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.