Mavsi srušili desetkovanog šampiona: Da li će Rondo biti Dalasov novi Stojaković? (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Dec.2014, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mavsi srušili desetkovanog šampiona: Da li će Rondo biti Dalasov novi Stojaković? (FOTO) (VIDEO)

Sa samo osam igrača spremnih za igru Popovičev San Antonio nije imao šta da traži protiv dodatno pojačanog Dalasa

Da li je Dalas pronašao sastojak koji mu je falio za novu šampionsku titulu? Redžon Rondo je debitovao za Mavse nakon trejda iz Bostona i odmah pokazao šta zna predvodeći ih do pobede nad šampionom San Antoniom 99:93.

Kao što je Peđa Stojaković došao među “ludu telad” i predstavljao jedan od ključnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << faktora na putu ka poslednjoj tituli, to bi mogao sada da bude sjajni bivši plejmejker Seltiksa. On je u prvom meču za Maverikse zajedno sa Monta Elisom bio udarna igla svog tma u duelu sa “mamuzama”.

Foto: Tanjug/AP

O tome govore i fntastičnih devet assitencija i sedam skokova koje je imao, jer to je njegov posao pre svega, a poene je rpepustio specijalcima, već pomenutom Monta Elisu koji je ubacio 38 koševa čime je izjednačio svoj rekord sezone, a sjajan je bio i Parsons sa dabl-dabl učinkom – 16 poena i 11 skokova.

Foto: Tanjug/AP

Šampionski San Antonio ne liči na sebe i samo je nastavio svojus eriju poraza, jer su u čak šest od poslednjih osam duela teren napuštali pognute glave. Ipak, više se i nije očekivalo, jer je Greg Popović imao na raspolaganju samo 0 igrača, a iskoristio je osam i kada se zna da prve zvezde Parker, Đinobili, Dankan, Grin i Spliter nisu igrali.

Ovo veče su inače obeležilia montstruozna zakucavanja i pregršt ali upova.

NBA, rezultati:

Finiks – Njujork 99:90

Portland – Nju Orleans 114:88

Juta – Šarlot 86:104

Atlanta – Hjuston 104:97

San Antonio – Dalas 93:99

Indijana – Denver 73:76

Milvoki – LA Klipers 102:106

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.