Matje potvrdio: Bilo je svađe i teških reči između Mesija i Luisa Enrikea!

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jan.2015, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matje potvrdio: Bilo je svađe i teških reči između Mesija i Luisa Enrikea!

"Bilo je jako napeto", rekao je francuski defanzivac

Ono o čemu se prethodnih nedelja samo nagađalo i zbog čega je, bar prema pisanju brojnih evropskih medija, Barseloni pretio potpuni raspad, dobilo je svoju potvrdu - između Lea Mesija i Luisa Enrikea bilo je ogromnih tenzija!

A autentičnost događaja o čijim se tokovima toliko pisalo prethodnih nedelja ovekovečio Žeremi Matje! Iskusni štoper katalonskog giganta je u razgovoru za francuski >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << radio Monte Karlo rekao da je bilo tenzije na relaciji najboljeg igrača i šefa struke Barse posle poraza od Real Sosijedada, ali i istakao da je to sasvim normalna pojava na treninzima?!

"Desilo se to kada smo se vratili s odmora. Leu je odjednom 'pukao film' posle jednog oštrog faula, koji nije bio sviran na treningu. Situacija je postala napeta i razmenili su nekoliko teških reči", rekao je Matje.

Međutim, on je dodao i da je priča "napumpana" pošto je reč o jednom od najboljih klubova sveta.

"Ovakve situacije dešavaju se svuda, ali je samo u našem slučaju priča dobila na značaju. I to samo zbog toga što je reč o Mesiju i Enrikeu. Ali, to je problem koji mi imamo kao Barselona, ali se nosimo s tim", zaključio je Francuz.

U međuvremenu, pročitajte još jednom i detaljnu analizu o značaju i uticaju Lionela Mesija u Barseloni, logično nazvanu - "Mes(i) que un club".

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.