Matje: Biće mi teško da zamenim Pujola

Izvor: Sportal.rs, 29.Jul.2014, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matje: Biće mi teško da zamenim Pujola

Novo pojačanje Barselone Žeremi Matje (30) priznao je da će pred sobom imati veoma težak zadatak da zameni Karlesa Pujola. Podsetimo, dugogodišnji kapiten katalonskog tima povukao se iz fudbala na kraju prošle sezone, a bivši štoper Valensije prešao je u redove "blaugrane" za 20 miliona evra.

- Biće teško zameniti Pujola, ali daću sve od sebe da pokažem da je Barselona mojim dolaskom napravila dobar transfer. Olakšavajuća okolnost je što mnogo bolje govorim španski u odnosu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << na godinu kada sam prešao u Valensiju. Došao sam u Barselonu da osvojim sve trofeje - izjavio je Francuz za španske medije.

(Foto: Beta/AP/Manu Fernandez, Tekst: Nemanja Banović)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.