Maska za mobilni koja printa selfije

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Nov.2014, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maska za mobilni koja printa selfije

Francuska firma Prynt napravila je masku za telefon, koja istog trena može isprintati selfi, koji ste uslikali sekundu prije.

Ova maska, koja nosi isto ime kao i firma, u trenu se pretvara u polaroid kameru, a funkcioniše na način da je namjestite na mobilni i odmah nakon toga možete isprintati slike, veličine novčanika, piše Index.hr.

U ovom momentu, maska može držati 10 komada foto papira, koji proizvodi sama firma, a baterija može izdržati do 30 isprintanih fotografija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
Lansiranje proizvoda planirano je za januar 2015. godine, a cijena će mu biti 99 dolara.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

VIDEO: Maska za mobilni koja odmah štampa fotografije

Izvor: Radio 021, 27.Nov.2014, 01:15

Francuska firma Prynt napravila je masku za telefon, koja istog trena može da ištampa fotografije, koju ste uslikali sekundu pre...Ova maska, koja nosi isto ime kao i firma, u trenu se pretvara u polaroid kameru, a funkcioniše na način da je namestite na mobilni i odmah nakon toga možete da ištampate...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.