Martin Petrov potpisao za Espanjol

Izvor: B92, 14.Jan.2013, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Martin Petrov potpisao za Espanjol

Kako navodi bugarski Sportal, krilni napadač Boltona prošao je lekarske preglede i potpisao ugovor sa Espanjolom do kraja sezone.

Za čelnike Boltona veliki problem predstavljala su nedeljna primanja Petrova (45 hiljada funti), tako da je transfer ostvaren na obostrano zadovoljstvo dveju strana.

Trener Espanjola Havijer Agire imao je prilike da sarađuje sa Petrovom u periodu kada je vodio Atletiko Madrid u sezoni 2006/07.

Martin Petrov je 1. jula 2010. godine stigao iz Mančester Sitija u Bolton za koji je odigrao 72 utakmice i postigao deset golova. Petrov 15. januara puni 34 godine.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bugarin Petrov u Espanjolu

Izvor: Sportski Žurnal, 14.Jan.2013

Bivši bugarski reprezentativac i krilni igrač Boltona Martin Petrov potpisao je za Espanjol.. Petrov koji sutra puni 34. godine. prošao je sve medicinske testove i sa španskim klubom potpisao ugovor do kraja sledeće sezone.. Šef stručnog štaba Espanjola Havijer Agire ranije je trenirao Petrova,...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.