Marko Jevtović pred Mađarsku: Sad ih znamo

Izvor: Mondo, 22.Avg.2017, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Jevtović pred Mađarsku: Sad ih znamo

Partizan putuje u Mađarsku, na revanš meč Videotonu, u utorak. Marko Jevtović veruje da crno-beli mogu do grupne faze Lige Evrope.

Foto: MN Press

Može li Partizan sedmi put do grupne faze Lige Evrope, do zarade od 3,6 miliona evra, koliko će dobiti ako preskoči Videoton?

Odgovor na ovo pitanje saznaćemo u četvrtak uveče, kada će crno-beli odigrati revanš sa Videotonom u Mađarskoj. Prvi meč u Beogradu završen je bez golova, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bilo je to više taktičko nadmudrivanje, teško za gledanje...

Na prvi pogled, rezultat 0:0 nije zadovoljavajući, jer crno-beli odlaze u Mađarsku bez prednosti, a sa druge, nije ni toliko rđav, pogotovo što je moglo da bude mnogo crnje da Vladimir Stojković u bukvalno poslednjim trenucima meča nije napravio čudo.

Vezista Marko Jevtović, jedan od boljih u prvoj utakmici, kaže za klupski sajt da rezultat iz Beograda "nije dobar, ali nije ni loš".

"Ovo su utakmice koje se igraju 180 minuta i tek je prvo poluvreme završeno. Činjenica je da smo se sada, posle prve utakmice u Beogradu, u neku ruku i bolje upoznali. Stručni štab nam je i tada, a i sad jasno pokazao njihove pozitivne i negativne strane, što smo kroz analizu još jednom i utvrdili".

Prema rečima Jevtovića, Videoton je "tvrda ekipa" koja zna šta radi u svakom momentu.

"U ofanzivnom delu, individualno su veoma jaki, predvođeni, naravno, Dankom Lazovićem i Markom Šćepovićem. Videoton nije slučajno izbacio Bordo", kaže Jevtović.

Da li je trener Videotona Marko Nikolić, zapravo, najjači adut mađarske ekipe, s obzirom na to da je do juče radio u Partizanu i sve "poznaje u dušu"?

"Nikolić nas jako dobro poznaje, uspeo je da amortizuje naše napade, ali sa druge strane nije imao rešenje za našu odbranu. Mislim da će Videton u revanšu morati da se otvori jer igra kod kuće. Sigurno je da će ova utakmica biti otvorenija nego prošla. A kada govorimo o igračima najveća opasnost preti od Danka Lazovića, Šćepovića i uz njih i Henta koji je veoma fizički jak", ističe Jevtović.

PARTIZAN U EVROPI od 2006:

- sezona 2006/07: grupna faza Lige UEFA

- sezona 2007/08: suspenzija posle 1. kola kvalifikacija za Ligu UEFA

- sezona 2008/09: grupna faza Lige UEFA

- sezona 2009/10: grupna faza Lige UEFA

- sezona 2010/11: grupna faza Lige šampiona

- sezona 2011/12: plej-of za Ligu Evrope

- sezona 2012/13: grupna faza Lige Evrope

- sezona 2013/14: plej-of za plasman u Ligu Evrope

- sezona 2014/15: grupna faza Lige Evrope

- sezona 2015/16: grupna faza Lige Evrope

- sezona 2016/17: eliminacija u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Novim autobusom do grupne faze Lige Evrope! (FOTO)

Izvor: Mondo, 22.Avg.2017

Fudbaleri Partizana danas odlaze na revanš meč za plasman u grupnu fazu Lige Evrope. Tavamba: "Da mi pokažemo svoj kvalitet na terenu". Đukić: "Očekujte taktički tvrdu utakmicu, neće biti lepo za oko"...Pre više od 30 godina, fudbaleri Partizana su na utakmicu u Kupu UEFA protiv Videotona u...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.