Marjanović nije igrao, ali je zato održao govor Srbima u hali! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 22.Dec.2016, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marjanović nije igrao, ali je zato održao govor Srbima u hali! (FOTO)

Boban Marjanović nije igrao u porazu Detroita od Memfisa sa 98:86, dok je Nemanja Bjelica bio akter trijumfa Minesote nad Atlantom sa 92:84.

Sa samo osam igrača u rotaciji uspela je Minesota da trijumfuje, a Bjelica je bio bled, za 18 minuta imao je po tri poena, skoka i asistencije uz ukradenu loptu. Prednjačio je Vigins sa 19 poena, Tauns je imao čak 18 skokova i 17 poena, a zanimljivije je bilo iza kulisa meča Detroita.

Marjanović je bio u "civilu" i nije očajavao, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << snašao se i u ulozi animatora publike, pošto je održao jedan govor navijačima kojima je potpisivao autograme, a kako prenosi Foks, stigao je čak i da održi govor za jednog sunarodnika. Sa druge strane, Mark Gasol ostvario je rekord sezone sa 38 poena.

Awesome moment after the game: Boban Marjanovic chatting with his fans and fellow Serbian countrymen! #BobanTime #DetroitBasketballWorldwide pic.twitter.com/BP7oKEFDfM

— FOX Sports Detroit (@FOXSportsDet) December 22, 2016

NBA

Klivlend - Milvoki 113:102

Atlanta - Minesota 84:92

Detroit - Memfis 86:98

Čikago - Vašington 97:107

Nju Orleans - Oklahoma 110:121

Juta - Sakramento 93:94

Portland - Dalas 95:96

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovo je bolelo: Bjelica završio na brutalnom posteru! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 22.Dec.2016

Nemanja Bjelica nije se proslavio na meču protiv Atlante, naročito kada se Pol Milsap zaleteo i brutalno zakucao preko njega...Naš reprezentativac igra po sistemu toplo-hladno, očigledno je da su povrede ostavile traga, sada je to iskoristio košarkaš Atlante u jednom prodoru, koji je osvanuo i...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.