Mandžukić doneo trofej Atletiku

Izvor: UživoFudbal.com, 23.Avg.2014, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mandžukić doneo trofej Atletiku

Mario Mandžukić, Atletiko Madrid

U revanš utakmici Superkupa Španije na Visente Kalderonu, domaći Atletiko zabeležio je prvu pobedu na svom terenu protiv Reala još od 1999. godine i tako osvojio prvi trofej u sezoni.

Dijego Simeone je po prvi put upario Mandžukića i Griezmana u napadu i to je rezultiralo pogotkom posle samo 81 sekunda igre. Francuz je asistirao Hrvatu koji je realizovao situaciju jedan na jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu UživoFudbal.com << protiv Ikera Kasiljasa. Ovaj pogodak doneo je peti trofej Atletiko Madridu od kada je Simeone postavljen za trenera. Karlo Anćeloti je u drugom delu uveo u igru i Kristijana Ronalda koji je pokupio lakšu povredu u prvom meču, dok je Hames Rodrigez zamenjen u 65. minutu kada je se na terenu našao Isko. Ipak Real nije uspeo da postigne izjednačujući pogodak kako bi poravnao ukupan rezultat. Umesto toga vidnu frustraciju gostiju iskazao je Luka Modrić koji je zaradio isključenje pred sam kraj utakmice.

Nastavak na UživoFudbal.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UživoFudbal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UživoFudbal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.