Manćini: Vidić će igrati kada zasluži

Izvor: Sportal.rs, 20.Dec.2014, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manćini: Vidić će igrati kada zasluži

Trener Intera Roberto Manćini nema mnogo poverenja u srpskog defanzivca Nemanju Vidića, koji je od njegovog dolaska na mesto trenera umesto Valtera Mazarija, prikovan za klupu "neroazura". Poslednja izjava italijanskog stručnjaka ukazuje na to da se situacija neće mnogo promeniti ni ubuduće.

- Vidić će popraviti nivo forme, on je vrlo iskusan igrač i osvojio je sve što se može osvojiti u karijeri. Ako zasluži da igra, onda će igrati - poručio je Manćini tokom pres konferencije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << povodom meča sa Lacijem.

Još jednom konstatacijom Manćini je nagovestio da će Vidić teško dobiti šansu u skorije vreme.

- U ovom trenutku imam defanzivce kakve imam. Napreduju, a generalno, odbrana je deo tima sa kojim ne bi trebalo previše eksperimentisati.

(Foto: Beta/AP/Felice Calabro)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Manćini: Vidić će zaigrati kada zasluži

Izvor: Press, 20.Dec.2014

. Uveren sam da će uskoro popraviti formu, jer je iskusan igrač i zna šta se od njega očekuje, kaže trener Intera

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.