Maksi Morales za tri boda Atalante

Izvor: B92, 05.Okt.2013, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maksi Morales za tri boda Atalante

Fudbaleri Atalante savladali su večeras na gostujućem terenu ekipu Kjeva sa 1:0, u prvoj utakmici sedmog kola italijanske Serije A.

Tim iz Bergama poveo je već na početku susreta i defanzivnom igrom uspeo da sačuva minimalnu prednost za vrednu pobedu, kojom se približio gornjem delu tabele.

Strelac jedinog pogotka bio je omaleni argentinski vezista Maksi Morales u 16. minutu, na asistenciju Raimondija. Srpski internacionalac Ivan Radovanović presedeo je ceo meč protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bivšeg kluba na klupi.

Kjevo je petim porazom ove sezone došao na korak od ugroženih ekipa.

U drugom meču subotnjeg programa u velikom derbiju sastaju se Inter iz Milana i Roma.

subota:

Kjevo - Atalanta 0:1

Morales 16'

20.45 Inter - Roma

nedelja:

Parma - Sasuolo

Bolonja - Verona

Katanija - Đenoa

Napoli - Livorno

Sampdorija - Torino

Udineze - Kaljari

Juventus - Milan

Lacio - Fiorentina.

Tabela: Roma 18 bodova, Napoli i Juventus po 16, Inter 14, Fiorentina 11, Lacio i Verona po 10, Atalanta 9, itd.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maksi Morales za tri boda Atalante

Izvor: B92, 05.Okt.2013

Fudbaleri Atalante savladali su večeras na gostujućem terenu ekipu Kjeva sa 1:0, u prvoj utakmici sedmog kola italijanske Serije A...Tim iz Bergama poveo je već na početku susreta i defanzivnom igrom uspeo da sačuva minimalnu prednost za vrednu pobedu, kojom se približio gornjem delu tabele...Strelac...

Nastavak na B92...

Frančesko Toti sa Vučicom pojeo Inter u Milanu – 3:0

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Okt.2013

Toti i drugovi su ubedljivo u Milanu pobedili ekipu Intera sa 3:0 u sedmom kolu Serije A.. . (FOTO: AP). Ekipa iz Rima i dalje je neporažena u ovoj sezoni – u sedam kola zabeležila je isto toliko pobeda uz gol razliku 20:1.. Pobednik večerašnjeg derbija u Milanu rešen je u prvom poluvremenu.. Roma...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.