Majorka za šest minuta dala četiri gola Sosijedadu, trenutno vodi sa 6:1!

Izvor: Blic, 10.Jan.2012, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majorka za šest minuta dala četiri gola Sosijedadu, trenutno vodi sa 6:1!

Ni u najslabijim ligama sveta odnosno Kup takmičenjima tih zemalja ne viđa se često ono što se videlo na utakmici u Španiji između Majorke i Real Sosijedada.

Gosti iz San Sebastijana, koji su u prvom meču šesnaestine finala Kupa kralja pobedili 2:0 , poveli su i na Majorci sa 1:0 u 16. minutu golom Ifrana.

Izgledalo je da će domaći ispasti iz takmičenja kada je na Balearima krenuo šou. Majorka je prvo preko Kastra u 34. izjednačila, da bi dva minuta kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Hemed preokrenuo na 2:1.

Gosti su bili uzdrmani ali ne i na kolenima kada je Njunjes u 38. minutu povisio na 3:1 što je najviše dokusurilo golmana Zubikaraija.

Dotični čuvar mreže je u 40. minutu misleći da iza njegovih leđa nema protivnika odsutno spustio loptu na zemlju kada se prikrao Kastro i lagano mu je oduzeo poslavši je u praznu mrežu za fenomenalnih 4:1.

Ovde nije bio kraj fudbalskog iživljavanja Majorke nad nesrećnim Sosijedadom. Na početku drugog poluvremena, Alfaro je u 53. minutu povisio na 5:1, da bi Hemed drugim golom u 60. zapretio gostima da će doživeti možda najteži poraz u istoriji učestvovanja u Kupu kralja.

Santander od 21 časa igra sa nižerazrednim Mirandesom (prvi meč 2:0 za Mirandes), dok Malaga sat kasnije dočekuje Real koji ima prednost od 3:2 iz prvog duela.

Povezane vesti: Mesiju i pola sata dovoljno za golove, Majorki presudili igrači verni Sosijedadu

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Majorka za šest minuta sa četiri gola Sosijedadu u osmini finala Kupa kralja!

Izvor: Blic, 10.Jan.2012

Ni u najslabijim ligama sveta odnosno Kup takmičenjima tih zemalja ne viđa se često ono što se videlo na utakmici u Španiji između Majorke i Real Sosijedada u Kupu kralja, koji je na Balearima pripao domaćinu rezultatom 6:1...Gosti iz San Sebastijana, koji su u prvom meču šesnaestine finala...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.