Mađioničar Mudrinski: Odigrao 16 utakmica u 15 kola

Izvor: Blic, 08.Dec.2012, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mađioničar Mudrinski: Odigrao 16 utakmica u 15 kola

Napadač Crvene zvezde Ognjen Mudrinski uspeo je nešto što verovatno niko nije - odigrao je više mečeva u domaćem šampionatu nego što je bilo kola na programu.

Za sve je "kriv" njegov prelazak iz Jagodine na Marakanu. Mudrinski je nastupio za svoj prethodni klub u prvom kolu protiv Hajduka, na otvanju Superlige 11. avgusta.

Kako je premijerni meč crveno-belih u Ivanjici protiv Javora odložen >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za 3. oktobar, tako je snažni napadač uspeo da upiše dva nastupa u prvom kolu, odnosno ukupno 16 u toku jesenjeg dela domaćeg prvenstva.

Sa devet golova u dresu Zvezde Mudrinski je pokazao da je pravo pojačanje i bio je jedna od retkih svetlih tačaka u klubu sa Marakane u prvoj polovini šampionata.

Povezane vesti: Zajednica Superligaša odlučila: Mudrinski igrač godine, Mitrović naj debitant! Mudrinski: Sramota nas je, ali ćemo dokazati da nismo manekeni U Zvezdi uvereni da je arbitar Dimitrijević "sudio po zadatku" Pogledajte sporni penal u korist Jagodine na meču za Zvezdom /video/ UO Zvezde se vanredno sastaje u ponedeljak zbog suđenja

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mađioničar Mudrinski: Odigrao 16 utakmica u 15 kola domaćeg prvenstva

Izvor: Blic, 08.Dec.2012

Napadač Crvene zvezde Ognjen Mudrinski uspeo je nešto što verovatno niko nije - odigrao je više mečeva u domaćem šampionatu nego što je bilo kola na programu...Za sve je "kriv" njegov prelazak iz Jagodine na Marakanu. Mudrinski je nastupio za svoj prethodni klub u prvom kolu protiv Hajduka, na...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.