MVP Menadžer - ABA 2016/17

Izvor: MVP.rs, 25.Sep.2016, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MVP Menadžer - ABA 2016/17

"MVP portal" je i ove sezone za vas pripremio posebnu poslalsticu u vidu "MVP Menadžera" za ABA ligu.

Nova sezona ABA lige počinje 29. septembra, a na "MVP portalu" vas i ove godine očekuje fantazi igra koja će pratiti igre učesnika ABA lige - "MVP Menadžer - ABA 2016/17".

Da biste igrali "MVP Menadžer - ABA 2016/17" potrebno je da budete registrovani na našem portalu. Ukoliko ste se ranije registrovali na forumu "MVP portala" nema potrebe da to ponovo činite. >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << Podsećamo vas da je postojanje više naloga striktno zabranjeno pravilima foruma. Iskoristite vaše postojeće korisničko ime i lozinku. Ukoliko do sada niste bili registrovani član "MVP portala" ovo je prava prilika da to postanete. Pridružite nam se i proverite koliko ste dobri u sastavljanju idealnog tima regionalnog takmičenja.

Takođe, u slučaju da vam nešto nije jasno sve informacije i pitanja možete da postavite na forumu našeg portala ili da pošaljete na e-mail na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Pre nego što krenete sa sastavljanjem tima obavezno dobro pročitajte Pravila igre, a zatim je sve prepušteno vama i vašim menadžerskim sposobnostima.

(foto: MVP)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.