MONDO: Jedan Srnić ne prelazi u Zvezdu!

Izvor: Mondo, 31.Avg.2015, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONDO: Jedan Srnić ne prelazi u Zvezdu!

U jednom trenutku tokom poslednjeg dana prelaznog roka u Srbiji pojavila se informacija da će Zvezda morati (ili želeti) da kupi ne jednog, nego dvojicu Srnića. Demantovano je...

Pregovori Crvene zvezde i Čukaričkog poslednjeg dana prelaznog roka u Srbiji iskomplikovali su se u poslednji čas uvođenjem i imena Dragoljub u priču, pored stare teme – Slavoljuba.

Ovu informaciju objavili su pojedini beogradski mediji u ponedeljak popodne.

Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ističući da pregovori sa Crvenom zvezdom i dalje traju oko prelaska Slavoljuba Srnića, sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević demantovao je za MONDO da je i Dragoljub tema razgovora.

Na pitanje o tome da li je i Dragoljub Srnić predmet pregovora, dobili smo odgovor kratak odgovor:

"Ne".

Dakle, višednevni razgovori o prelasku Slavoljuba Srnića u Zvezdu i dalje traju, nezvanično brzonogi fudbaler dogovorio je uslove sa bivšim klubom, ali se beogradski rivali i dalje nisu dogovorili oko dinamine isplate fiksnog dela obeštećenja (oko 300.000 evra), kao i procenata od naredne prodaje igrače (30-40 odsto).

Za one manje upućene, Slavoljub igra ofanzivno, ili po krilu ili u samom špicu, dok je Dragoljub defanzivniji i odlično se snalazi na pozicijama "zadnjeg" veznog ili desnog beka.

Ostanite uz MONDO, pratićemo razvoj događaja...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.