Izvor: HotSport.rs, 26.Maj.2016, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MISLIŠ DA SI NEPOBEDIV? Devojka ga “razbila” u FIFI (VIDEO)

Belgijski reprezentativac je sjajan fudbaler. Mislio je da je nepobediv i u igrici, ali je doživeo ogroman šok.

Romelu Lukaku je prihvatio da odigra FIFU protiv devojke, uveren da će je pobediti bez mnogo problema. Njegova protivnica bila je Sesil de Garnije, fudbalerka reprezentacije Belgije.
Sjajni fudbaler je samouvereno krenuo u duel, poveo sa 1:0, pohvalio se svoijim navijačima Kurtoi i još jednom sunarodniku i onda je krenulo “razbijanje”.
Jedino on >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << nije znao da mu je pravi protivnik svetski šampion u toj igrici Koen Vejland, a kako se Lukaku proveo, pogledajte ovde.
(Izvor:youtube/Belgian Red Devils)
The post MISLIŠ DA SI NEPOBEDIV? Devojka ga “razbila” u FIFI (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) OVO ĆE PAMTITI DO KRAJA ŽIVOTA: Pogledajte kako je nasamarena belgijska fudbalska zvezda

Izvor: Kurir, 27.Maj.2016, 10:05

...Lukaku je učestvovao na promociji EP, a trebalo je da odigra popularnu FIFA igricu sa fudbalerkom Sesil de Gernije..Lukaku je ranije izjavio da je ponosan kako barata ovom igricom, a nije ni mogao da zamisli da će da izgubi od devojke..Fudbaler Evertona je dobro krenuo sa igricom i vodio je, ali...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.