MEKOIST PREUZIMA RENDŽERS NA KRAJU SEZONE

Izvor: Kurir, 22.Feb.2011, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MEKOIST PREUZIMA RENDŽERS NA KRAJU SEZONE

GLAZGOV - Nekadašnji fudbaler Glazgov Rendžersa Ali Mekoist prihvatio je ponudu kluba da na kraju sezone zameni Valtera Skota na mestu menadžera, prenose britanski mediji.

Mekoist je na mestu napadača odigrao 418 mečeva i postigao preko 250 golova za Rendžers tokom igračke karijere, a od 2007. godine pridružio se menadžeru Valteru Smitu na mestu asistenta.

Tandem je do sada uspeo da u vitrine najtrofejnijeg škotskog kluba donese šest trofeja, a "policajci" su u međuvremenu igrali i finale Lige Evrope pa je uprava zaključila da je Mekoist sakupio dovoljno iskustva da od početka sledeće sezone preuzme palicu od vremešnog Smita.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Volter Smit se povlači, Mekoist novi trener Rendžersa

Izvor: Blic, 22.Feb.2011

Dosadašnji pomoćni trener Glazgov Rendžersa Ali Mekoist od sledeće sezone biće šef stručnog štaba te ekipe umesto Voltera Smita...Mekoist je na mesto pomoćnog trenera škotskog kluba došao pre četiri godine. Kao igrač postigao je 355 golova u 581 utakmici za Rendžers..."On je jedan od najzaslužnijih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.