Izvor: HotSport.rs, 16.Apr.2016, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MEGA BOLJA OD PARTIZANA: Humanost pre svega!

Iako oslabljen, Mega Leks je još jednom bio bolji od Partizana.

U Kraljevu je odigran humanitarni meč između Mega Leksa i Partizana, koji je za zadatak imao da se sakupi novac za Danila Jovanova.
I sakupljeno je poprilično novca – oko 258.000 biće uplaćeno za nekada talentovanog košarkaša koji je pre 18 godina doživeo tešku saobraćajnu nesreću.
DRAGAN TODORIĆ O PRETNJAMA FIBA: Dosta >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << smo gledali tuđe interese, sad gledamo svoj!
U meču koji je obema ekipama poslužio kao priprema za nastavak sezone, pošto se trenutno nalaze u velikoj pauzi, slaviola je Mega rezultatom 76:58.
U timu Dejana Milojevića najbolji je bio Đoković sa 18 poena, isto koliko je na drugoj strani ubacio Derel Vilijams.
ĐILAS POTVRDIO: Srbija isključena!
Partizan će već sutra odigrati još jedan humanitarni susret, ovog puta protiv Slobode u Užicu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mega bolja od Partizana u humanitarnom meču

Izvor: Mondo, 16.Apr.2016

Košarkaši Mega Leksa i Partizana u Kraljevu odigrali humanitarni meč za Danila Jovanova...Foto: MN Press..Pauzu između završnice ABA lige i početka domaćeg prvenstva košarkaši Mega Leksa i Partizana iskoristili su da odigraju prijateljski meč u Kraljevu koji je ujedno imao i humanitarni karakter...Sav...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.