Lukaku bira  sreća ili novac

Izvor: B92, 12.Apr.2014, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Lukaku bira " sreća ili novac"

Menadžer Evertona Roberto Martines veruje da je napadač Romelu Lukaku srećan u klubu i da je to najjači adut 'Karamela' u nastojanju da ga zadrži.

Lukaku je na pozajmici iz Čelsija, menadžer 'Plavaca' Žoze Murinjo odbio je da da komentar o budućnosti mladog napadača, a Lukakuov agent tvrdi da je već razgovarao sa predsednikom Totenhema Danijelom Levijem. Ipak, Martines vidi šansu da Lukaku trajno potpiše za Everton.

“On je inteligentan mladić, čvrsto je na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zemlji i uveren sam da se neće zaludeti novcem, materijalnim aspektom igre. Šta mi možemo da mu ponudimo? Da uživa u fudbalu. Igračima je sreća vrlo važna, a kada to možete da im ponudite, onda je to neverovatna prilika“, rekao je Martines.

Lukaku ima 20 godina, a ove sezone je u Premijer ligi postigao 13 golova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.