Luka: Prava pojačanja za novu titulu

Izvor: RTS, 28.Jan.2014, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luka: Prava pojačanja za novu titulu

Fudbaler Partizana Predrag Luka rekao je da očekuje da januarska pojačanja pomognu njegovom klubu da odbrani titulu šampiona Srbije. Omaleni napadač se nada efikasnijoj polusezoni.

Napadač crno-belih Predrag Luka smatra da će zimska pojačanja pomoći Partizanu da odbrani titulu prvaka Srbije.

"Nadam se da će u prvenstvu sve biti mnogo bolje, gde se borimo za jedan jedini cilj - titulu. Nadam se da ćemo u maju slaviti i da će >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Partizan ostati šampion", preneo je klupski sajt Lukine reči.

On je istakao da mu je drago što je novi trener Partizana pobedom debitovao na pripremama u Turskoj.

"Sarađivali smo u Radu, dosta se dobro poznajemo, neće tu biti nikakvih problema. Daću svoj maksimum, s obzirom da ima dosta igrača na mojoj poziciji. To je još veći motiv da dobro radim i dobro se pripremim", naveo je Luka.

On je u jesenjem delu sezone postigao dva gola za Partizan, a rekao je da je očekivao mnogo više od toga.

"Ovo je novi početak, želim da se nametnem", dodao je Luka.

Prema njegovim rečima, Partizan je u zimskom prelaznom roku doveo prava pojačanja.

"Pred nama je 15 utakmica i sve moramo da dobijemo, to nam je jedini cilj, jedino takmičenje koje nam je preostalo. Naša realnost je da uz ova pojačanja koja su došla to i ostvarimo", rekao je Luka.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Luka: Prava pojačanja za novu titulu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jan.2014

Fudbaler Partizana Predrag Luka rekao je danas da očekuje da januarska pojačanja pomognu njegovom klubu da odbrani titulu šampiona Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Luka: Prava pojačanja za novu titulu

Izvor: RTS, 29.Jan.2014, 00:33

Fudbaler Partizana Predrag Luka rekao je da očekuje da januarska pojačanja pomognu njegovom klubu da odbrani titulu šampiona Srbije. Omaleni napadač se nada efikasnijoj polusezoni...Napadač crno-belih Predrag Luka smatra da će zimska pojačanja pomoći Partizanu da odbrani titulu prvaka Srbije..."Nadam...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.