Luis Suares na spisku Urugvaja

Izvor: B92, 25.Sep.2014, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luis Suares na spisku Urugvaja

Fudbaler Barselone Luis Suares jedan je od 29 igrača koji se nalaze na spisku Urugvaja za prijateljske mečeve narednog meseca protiv Saudijske Arabije i Omana.

Selektor Urugvaja Oskar Tabares, ipak, tek treba da odluči da li će Suares i zaigrati 10. oktobra u Saudijskoj Arabiji i tri dana kasnije u Omanu.

Svetska fudbalska federacija (FIFA) suspendovala je 1. jula Suaresa na četiri meseca i devet međunarodnih utakmica pošto je tokom utakmice s Italijom, 24. jula >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na Svetskom prvenstvu u Brazilu, za rame ugrizao protivničkog igrača Đorđa Kjelinija.

Takođe, bilo mu je zabranjeno i da trenira s ekipom. Međutim, Sud za sportsku arbitražu je potom odlučio da je kazna zabrane bavljenja fudbalskim aktivnostima "preterana", pa mu je dozvoljeno da trenira sa klubom i da igra prijateljske mečeve.

Suaresova suspenzija ističe 26. oktobra, a prvi zvaničan meč trebalo bi da mu bude "klasiko", duel protiv Real Madrida.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Suares na reprezentativnom spisku

Izvor: Sportal.rs, 25.Sep.2014

Fudbaler Barselone Luis Suares jedan od 29 igrača koji se nalaze na objavljenom spisku reprezentacije Urugvaja za prijateljske mečeve narednog meseca protiv Saudijske Arabije i Omana. Kako prenosi Beta, selektor Urugvaja Oskar Tabarez, ipak, tek treba da odluči da li će Suares i zaigrati 10. oktobra...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.