Lopovi poharali vilu Edina Džeka u Rimu

Izvor: Mondo, 28.Okt.2016, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lopovi poharali vilu Edina Džeka u Rimu

Nepoznati napadači upali u kuću u vreme kada je u njoj bila supruga fudbalera Rome sa decom, ali se nisu mnogo ovajdili

Foto: Anadolija/Claudio Pasquazi

U rimskom naselju "Kazal Paloko" u četvrtak uveče je opljačkana vila u kojoj sa porodicom živi Edin Džeko, kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine i napadač Rome.

Kako prenose italijanski mediji razbojnici su upali u kuću u kojoj je tada boravila supruga Edina Džeka Amra Silajdžić sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kćerkama, devetomjesečnom Unom i 12-godišnjom Sofijom.

Probudila ih je buka, pa su odmah pozvali policiju koja je brzo intervenisala.

Međutim, lopovi se nisu mnogo ovajdili. Oni su ukrali 500 evra i nekoliko skupocenih dizajnerskih torbi.

Vile fudbalera Rome proteklih godina često su na meti kriminalaca. U aprilu razbojnici su opljačkali dom Rađe Naingolana, belgijskog reprezentativca.

Pljačka se dogodila dan nakon što je Džeko bio najzaslužniji za preokret i trijumf Rome na gostovanju Sasuolu, čime se sa 10 pogodaka u isto toliko mečeva u prvenstvu izjednačio sa Batistutom, i učvrstio na prvom mestu liste strelaca Serije A.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.