Lion odbio 70 miliona evra od Vest Hema za Lakazeta

Izvor: RTS, 10.Jan.2017, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lion odbio 70 miliona evra od Vest Hema za Lakazeta

Francuski Lion odbio je ponudu Vest Hema od 70 miliona evra za najboljeg fudbalera i strelca Aleksandrea Lakazeta, otkirio je predsednik kluba Žan Mišel Ola.

Vest Hem je drugi put odbijen u samo šest meseci i to nakon što je pojačao ponudu za čak 30 miliona evra, ali iz Liona nemaju nameru da se odreknu francuskog reprezentativca.
"Lakazet je od velike važnosti za nas. Imamo šest ili sedam >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ponuda za naše igrače, ali rezultati u Ligi 1 i Ligi Evrope su za nas prioritet, jer imamo veliku šansu", rekao je Ola za francuski radio RMC.
Lakazet i ove sezone igra sjajno, postigao je 16 golova na 21 utakmici u svim takmičenjima, pa ne čudi brojno interesovanje velikih klubova, pre svih Arsenala i Vest Hema.
Da je prihvatio ponudu londonskog tima, Lion bi napravio najveći transfer u istoriji francuskog fudbala, ali je izabrao sportske motive ispred finansijskih.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lion odbio 70 miliona evra od Vest Hema za Lakazeta

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jan.2017

Francuski Lion odbio je ponudu Vest Hema od 70 miliona evra za najboljeg fudbalera i strijelca Aleksandrea Lakazeta, otkirio je predsjednik kluba Žan Mišel Ola...Vest Hem je drugi put odbijen u samo šest mjeseci i to nakon što je pojačao ponudu za čak 30 miliona evra, ali iz Liona nemaju namjeru...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.