Lion i dalje melje, PSŽ na minus sedam!

Izvor: Press, 25.Jan.2015, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lion i dalje melje, PSŽ na minus sedam!

Golovima Lakazeta i Tolisa Lavovi se učvrstili na prvom mestu
Lion je uspešno nastavio šampionski pohod! Lavovi su u jednom od prva dva nedeljna susreta lagano izašli na kraj sa Mecom (2:0), pa sada imaju četiri boda više od drugoplasiranog Marselja, odnosno sedam od aktuelnog šampiona Pari Sen Žermena.

Ako se u obzir uzme to da Sveci večeras idu na jedno od najtežih gostovanja u sezoni >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << (Sent Etjen) lako bi moglo da se dogodi da momci sa Žerlana zadrže tu veliku prednost, što bi u trci za titulu moglo da bude presudno.

Ekipa trenera Furnije protiv Meca je ostvarila sedmi trijumf u nizu, a na petom meču zaredom uspela je da sačuvao svoju mrežu. Prednost domaćinu doneo je Lakazet pogotkom iz penala u 31. minutu, da bi konačan rezultat postavio Toliso sedam minuta pre kraja. Mecu je ovo deseti poraz u nizu koji ga je gurnuo u zonu ispadanja.

Treba pomenuti da su gosti od 30. minuta igrali s igračem manje.

Mec dakle ide u crvenu zonu, a iz nje izlazi Evijan i to zahvaljujući minimalnom trijumfu nad Tuluzom. Pavle Ninkov igrao je od prvog minuta, ali naće po dobrom pamtiti ovaj susret, pošto je u 61. minutu zaradio isključenje nakon što je napravio prekršaj nad Barbosom kao poslednji igrač odbrane. Od starta je u dresu Tuluza igrao je Veškovac, a upravo umesto njega od 57. minuta šansu je dobio Aleksandar Pešić.

Tri boda domaćinu obezbedio je Adrijen Tomason pogotkom u četvrtom minutu.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.