Lijanko u Torinu zbog Mihajlovića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Mar.2017, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lijanko u Torinu zbog Mihajlovića

Novi fudbaler Torina Brazilac Lijanko Vojnović, koji ima srpsko poreklo, odbio je ponude Juventusa, madridskog Atletika i Volfsburga kako bi sarađivao sa trenerom Sinišom Mihajlovićem.

Njegov menadžer Frederiko Moraeš otkrio je da Lijanko smatra da pod Mihajlovićem komandom u Torinu može najviše da napreduje.

"Istina je da su ga jako želeli Juventus, Atletiko i Volfsburg, pregovarali smo sa njima i posetili njihov trening kampove. Na kraju je izbor pao na Torino, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << odmah će dobiti šansu, mislimo da će ga Mihajlović učiniti boljim igračem", rekao je Moraeš za italijanski Tutomerkato.

Lijanko je u Torino prešao iz Sao Paula za šest miliona evra, ali će dodatna tri miliona dobiti Brazilci u slučaju da ispuni određene bonuse.

Ovaj 20-godišnji štoper, čiji je deda Srbin, odigrao je četiri utakmice za omladinsku reprezentacije Srbije, ali se kasnije vratio u nacionalni tim Brazila i mladu selekciju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.