Levandovski: Gece svačiji san

Izvor: B92, 01.Nov.2014, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Levandovski: Gece svačiji san

Fudbaler Bajerna Robert Levandovski izjavio je da je san svakog napadača na svetu da igra sa igračem kao što je Mario Gece.

Njih dvojica su izgradili sjajan odnos u Borusiji, pre nego što su se u poslednje dve godine obojica preselili na „Alijanc arenu“ i u Minhenu nastavili tamo gde su stali u Dortmundu.

Volim da igram sa Marijom. Njegove tehničke veštine su neverovatne, svaki napadač na svetu samo može da sanja njegove pasove“, istakao je Levandovski.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Levandovski i Gece će u subotu od 18.30 biti u timu Bajerna koji gostuje Borusiji u okviru Bundeslige.

Ranije ove nedelje, njihov bivši saigrač Marko Rojs je odbio da potpiše novi ugovor sa Borusijom i mnogi ga očekuju u Bajernu sledećeg leta. Levandovski je izrekao puno reči hvale na račun Rojsa, ali je izbegao priču o mogućem transferu.

Marko je sjajan fudbaler sa kojim sam se oduvek odlično slagao. Ali, ne bi trebalo da pričam mnogo na tu temu jer će se u suprotnom pojaviti još više spekulacija i upašću u nevolju sa svojim bivšim saigračima“, naglasio je Levandovski.

Dortmund i Bajern u subotnji derbi ulaze u potpuno različitoj formi. Borusija je slavila na samo dve od devet utakmica i trenutno su 15. na tabeli, dok je Bajern na samom meču i bez poraza je od početka sezone.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.