Lester kupio svetskog šampiona za 3.500.000 evra!

Izvor: MozzartSport.com, 29.Maj.2016, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lester kupio svetskog šampiona za 3.500.000 evra!

Nekadašnji igrač Mančester Junajteda prvo pojačanje Lisica za narednu sezonu...

Mnogo imena povezuje se sa Lesterom poslednjih nedelja, jedni se sami nude, druge šampion Engleske potajno merka, a u svom tom ludilu Klaudio Ranijeri krenuo je da ekipu pojačava redom - dakle od golmana! Nemački mediji javljaju da su Lisice završile transfer Roberta Cilera, golmana Hanovera i rezervnog čuvara mreže Nemačke koji se u Brazilu 2014. okitio titulom svetskog šampiona sa Pancerima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Iza Cilera je neuspešna sezona sa Hanoverom pošto je taj klub ispao iz Bundeslige, ali kvaliteti 27-godišnjeg Nemca nikada nisu bili upitni. Uostalom, zahvaljujući ispadanju njegovog kluba iz lige Lester je dobio šansu da ga angažuje za svega 3.500.000 evra obeštećenja. Ta klauzula aktivirana je ovog vikenda, javlja Bild, a Ciler je odmah obavestio klub da odlazi u Englesku na završne pregovore. On je navodno već prošao medicinske preglede...

Da su ostali bez prvog golmana u Hanoveru su savršeno svesni.

"Znamo da je normalno da Robert sa svojim sjajnim kvalitetima karijeru nastavi u prvoj ligi, očekivali smo to. Nadamo se da će uspešno finalizirati pregovore oko ličnih uslova. Želimo mu svu sreću", izjavio je generalni direktor novog člana Cvajte Martin Bader.

Da vas podsetimo, Robert Ciler ima određeno iskustvo kada je u pitanju engleski fudbal. On je dobar deo omladinskog staža proveo u Mančester Junajtedu, bio je i član seniorskog tima dve godine (nije odigrao nijednu utakmicu u periodu između 2008-2010), a za prvi tim Hanovera u poslednjih šest godina odigrao je 185 prvenstvenih utakmica. Standardni član Pancera je od prethodnog Svetskog prvenstva. Poziv je dobio i za predstojići EURO...

Ciler će se za mesto među stativima u Lesteru boriti sa Dancem Kasperom Šmajhelom.

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.