Leonardo je stigao, čekaju ga bonusi: Vujadinović do kraja prve faze priprema

Izvor: MozzartSport.com, 17.Jan.2017, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leonardo je stigao, čekaju ga bonusi: Vujadinović do kraja prve faze priprema

Brazilac sutra na medicinskim testovima, a u četvrtak ide u Sloveniju

Obećao je da će se vratiti i - evo ga. Vratio se. Leonardo da Silva Soza stigao je danas u Beograd i biće na raspolaganju treneru Marku Nikoliću za prvi deo priprema u slovenačkom Portorožu.

Prvi strelac Superlige stigao je iz Brazila u Srbiju posle produženog odmora, koji je, kao nagradu za dobre partije u prvom delu sezone dobio od sportskog dirketora Ivice Ilijeva. Danas nije >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << trenirao, neće ni sutra, jer ga očekuju obavezni lekarski testovi, kojim su prošle sedmice bili podvrgnuti njegovi saigrači, kako bi se utvrdio stepen fizičke spreme.

Leonardo će svakako u četvrtak putovati sa ostatkom ekipe u Portorož, ali se očekuje da pre toga Everton Luiz i on potpišu anekse ugovora kojim bi, kako je i najavljeno, dobili veće bonuse za golove, asistencije i osvojene trofeje. Ruku na srce, postoji mogućnost da taj posao bude završen i po povraktu iz Slovenije.

S druge strane, u Humskoj 1 pažljivo prate situaciju oko Nikole Vujadinovića. Njihov prvi pik za poziciju štopera nalazi se i dalje u Kini, međutim, još nije raskinuo ugovor sa Peking Enterprajzom, koji - zasad - odbija da ga pusti bez obeštećenja. Vujadinović želi samo u Partizan, postigao je i načelan sporazum sa rukovodiocima kluba, ali vreme prolazi...

Ako do kraja prve faze priprema u Sloveniji ovaj posao ne bude realizovan, postoji mogućnost da se Parni valjak okrene drugom rešenju, a kao alternativa se pominjao Marko Simić, doskorašnji štoper Hapoela iz Tel Aviva.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.