Izvor: SrbijaNet.rs, 09.Maj.2010, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejkersi i Orlando na domak finala (video)

Košarkaši Lejkersa iz Los Andjelesa i Orlanda došli su na korak plasmana u finale zapadne i istočne konferecije, pošto su noćas zabeležili pobede. Lejkersi su u trećoj utakmici polufinala u Solt Lejk Sitiju savladali domaću Jutu sa 111:110. Ovom pobedom Lejkrsi

Nastavak na SrbijaNet.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NBA: Noć Brajanta i Hauarda (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 09.Maj.2010

Košarkaši Lejkersa iz Los Anđelesa i Orlanda došli su na korak plasmana u finale Zapadne i Istočne konferecije, pošto su noćas zabeležili pobede.

Nastavak na Sportal.rs...

Nedostižni Lejkersi i Orlando

Izvor: Glas javnosti, 09.Maj.2010

NJUJORK - Košarkaši Lejkersa iz Los Anđelesa i Orlanda došli su na korak plasmana u finale zapadne i istočne konferencije, pošto susinoć zabeležili pobede...Lejkersi su u trećoj utakmici polufinala u Solt Lejk Sitiju savladali domaću Jutu sa 111:110. Ovom pobedom Lejkersi su poveli sa 3:0 u...

Nastavak na Glas javnosti...

NBA: "Čišćenje" Lejkersa i Orlanda

Izvor: Sportal.rs, 11.Maj.2010, 10:56

U finalu Zapadne konferencije igraće LA Lejkersi i Finiks, dok je Orlando prvi finalista Istoka. Aktuelni šampioni iz LA savladali su i u četvrtom meču serije Jutu 111:96 na gostujućem terenu i sa maksimalnih 4:0 "počistili" Džezere.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaNet.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaNet.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.