Lalatović odgovorio Nikoliću: A Voždovac?

Izvor: Mondo, 15.Mar.2015, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović odgovorio Nikoliću: A Voždovac?

"Grešile su sudije i u njihovim i u našim mečevima, ali i sudije su ljudi", nadovezao se trener Crvene zvezde na izjavu kolege sa Partizanove klupe, koji kaže da su "neki nervozni jer je Partizan prvi".

Foto: Mondo/ Goran Sivački

U najavi utakmice sa Radom, trener Partizana Marko Nikolić istakao je da ne vidi razlog zbog kojeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << plasman njegovog tima na vodećem mestu tabele "nekoga" čini nervoznim.

Jasno je da je trener crno-belih mislio na ljude iz Crvene zvezde.

Dan posle njegove izjave, tokom meča sa "građevinarima", i navijači Partizana "prozvali" su "večitog rivala" zbog nedosuđenog ofsajda kod vodećeg gola u pobedi nad Vojvodinom.

Za komentar svega toga upitan je Nenad Lalatović, trener crveno-belih, koji je u nedelju ujutru na "Marakani" gledao derbi Omladinske lige Srbije.

"Ja bih se nadovezao na utakmicu protiv Voždovca, koju je trebalo da izgube", udario je Lalatović "kontru" u razgovoru sa novinarima.

"Pogledajte samo teći gol koji su dali Voždovcu, to je sramota. Izgubili bi utakmicu da im sudija nije pomogao... Jednostavno, sudije greše. Njima je sudija pogrešio u prvoj utakmici (prolećnog dela sezone, prim.aut), nama je sudija pogrešio u Kruševcu - nije nam svirao čist penal, u Kragujevcu - isključio nam je igrača, njima je sudija pomogao protiv Voždovca, a trebalo je da izgube utakmicu... I kod nas je sudija pogrešio, bio je ofsajd kod prvog gola (protiv Vojvodine, prim.aut), ali sudije su ljudi i prave greške. Jednostavno, ne bih to mnogo komentarisao, grešili su i u njihovim i u našim utakmicama. Trebalo je da izgube prvo kolo i, ako su realni, priznaće da im je poklonjen čist gol protiv Voždovca, jer je bio faul".

Šef struke crveno-belih govorio je potom o izadnju njegovog tima u Subotici, gde je savladan Spartak.

"Ima još mnogo da se igra"

Po povratku sa zimske pauze razlika među "večitima" bila je šest bodova u korist Partizana. Sada je četiri, a Lalatović veruje da će se do kraja sezone još menjati.

"Ima još mnogo da se igra. I jedni i drugi imaćemo još teških utakmica. Sigurno će biti još kikseva i kako prvenstvo bude odmicalo, sigurno će biti sve interesantnije".

"Prvih pola sata je bilo fenomenalno, a u drugom smo odigrali rutinski. Mogu da budem zadovoljan sa prvih 30 minuta i zadnjih 30", ponovio je Lalatović ono što je pričao i odmah posle meča.

Zvezda je slavila 3:1, ali je rezultat mogao da bude i drugačiji da je Petar Orlandić u finišu prvog poluvremena iskoristio šansu za 3:0. Umesto toga, odmah posle njegovog promašaja u situaciji "jedan na jedan" sa golmanom, usledio je pogodak Spartaka.

"Orlandić je dobro ušao u šansu, lepo se kretao, ali mu je lopta došla na slabiju nogu i golman mu je dobro ušao u šut... On je tek došao, nije prošao sa nama kompletne pripreme, ali je pokazao da će biti pojačanje za Crvenu zvezdu. Treba mu samo dati vreme da se prilagodi", stao je trener u odbranu korpulentnog napadača.

Sva tri pogotka u Subotici za crveno-bele su postigli igrači ponikli u Omladinskoj školi - Darko Lazić, Mihailo Ristić i Luka Jović.

"Od kada sam došao forsiram Zvezdinu decu i dajem im šansu kloliko god mogu. Iskoristili su poverenje i raduje me što ulaze u formu. Siguran sam da će naredne sezone biti nosioci igre", veruje Zvezdin trener.

Lalatović je u nedelju pratio omladinski derbi i na delu mogao da vidi još nekoliko talentovanih igrača Crvene zvezde.

"Ima par interesantnih igrača koje ćemo priključiti prvom timu, ali ne bih o imenima. Odigrali su danas korektnu utakmicu, mada, ako jure prvo mesto onda mora to bolje", upozorio je "šef" prvotimaca.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lalatović odgovorio Partizanu: Zaboravljaju da ih je sudija spasao poraza od Voždovca

Izvor: Blic, 15.Mar.2015

Sukob Zvezde i Partizana oko suđenja i sudija je nastavljen i posle ovog kola. Zvezda je zabeležila važnu pobedu u Subotici (3:1), ali prvo i neizostavno pitanje za njenog trenera Nenada Lalatovića je bilo da prokomentariše komentare iz Humske...Pred vikend trener najvećeg rivala crveno-belih Marko...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.