Lalatović: Da pokažemo ko je najbolji u Srbiji

Izvor: Mondo, 25.Okt.2016, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Da pokažemo ko je najbolji u Srbiji

Trener Novosađana traži od svojih igrača nastup na gornjoj granici mogućnosti u Novom Pazaru.

Foto: MN Press

Vojvodina motivisana dočekuje put u Novi Pazar.

Novosadski tim, trenutno drugoplasirani na tabeli Superlige, u sredu će gostovati u gradu na Jošanici, u meču osmine finala Kupa Srbije - još jednog takmičenja u kojem "lale" imaju najviše ambicije.

Uoči odlaska na put, trener Voše Nenad Lalatović objasnio je da izvesno neće moći >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da računa na četvoricu igrača.

"Poznato je da je tamo uvek uzavrela atmosfera, a pred ovaj meč, suočeni smo i sa kadrovskim problemima, pošto ne možemo da računamo na Kovačevića, Trifunovića i Aksentijevića, a najverovatnije ni na Mićića. Međutim, ponavljam još jednom da smo mi Vojvodina, veliki klub, i da nas samo pobeda zanima", rekao je on.

Istakavši od kog igrača njegovom timu preti najveća opasnost, Lalatović je podvukao da ipak više želi da govori o svojim igračima, koje smatra najboljim u zemlji.

"Tu igra Alivodić, koji je nekada igrao u Vojvodini i koji uvek ima veliki motiv kada igra protiv nas. To je sjajan igrač, a osim njega, Novi Pazar ima još dosta dobrih fudbalera, iako ne bih voleo sada da ih nabrajam i mnogo hvalim. Svi oni imaju svoj kvalitet, ali mislim da ne bi bilo dobro da ja pričam o tome. Više volim da govorim o svojim igračima, pogotovo zato što smatram da smo najbolji tim u ligi, a to je ono što želimo da pokažemo i u Novom Pazaru"

Duel Novog Pazara i Vojvodine biće odigran u sredu, od 17 časova.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.