Lacmanović novi trener Hajduka

Izvor: B92, 27.Jun.2011, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lacmanović novi trener Hajduka

Hajduk iz Kule predstavio je novog trenera, Dragana Lacmanovića.

Fudbaleri Hajduka pripreme će početi 4. jula a Lacmanović će sa njima raditi od početka.

"Obavili smo više razgovora sa potencijalnim kandidatima za mesto šefa stručnog štaba i izbor je pao na Dragana Lacmanovića. Pružićemo mu sve uslove da može nesmetano da radi i pravi rezultate," rekao je za novosadski Dnevnik direktor Hajduka Aleksandar Vlaškalić.

"Već od priprema moramo krenuti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << žestoko kako bismo što pre izborili opstanak, jer će ove sezone liga biti teža u odnusu na prethodnu i zbog toga će novi šef imati mnogo posla. Što se tiče igračkog kadra, obavili smo razgovore sa dosta fudbalera koji treba da nas pojačaju, a sada ćemo konsultovati Lacmanovića da vidimo na kojim pozicijama nam trebaju pa ćemo se tako i ponašati. Čestitam Lacmanoviću dolazak u našu sredinu i nadam se da će ga kulska publika prihvatiti kao i sve trenere koji su ovde radili."

Dragan Lacmanović je izrazio zadovoljstvo što je došao u Kulu.

"Zahvaljujem se ljudima iz kluba koji su me doveli, pre svih Nikoli DŽombi i direktoru Aleksandru Vlaškaliću. Imponuje i lepo je doći da radiš u klubu koji je toliki niz godina neprekidno član naše najkvalitetnije lige.Na meni je da nastavim taj kontinuitet i ako bude moglo da bude i bolje nego što je bilo u prethodnoj sezoni. Pokušaću da opravdam poverenje ljudi koji su me doveli i nadam se da neću izneveriti njihova očekivanja," rekao je Lacmanović.

Igračku karijeru Lacmanović je počeo u rodnom Benkovcu, igrao je u Šibeniku, Zemunu, Crvenoj zvezdi, Šturmu, Kafenbergu, Proleteru i banjalučkom Borcu.

Kao trener, tri puta je vodio Zemun, sedeo je i na klupama Jedinstva sa Uba, Obilića, Mogrena, Metalca, Olimpika i Berane u poslednje dve sezone.

Pripreme za novu sezonu fudbaleri Hajduka će početi 4. jula.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krka dobila novog trenera

Izvor: B92, 28.Jun.2011, 12:55

Novi trener Krke iz Novog Mesta je Nenad Trajković. On je sa klubom potpisao dvogodišnji ugovor i zamenio Aleksandra Džikića, koji je otišao u Litvaniju...Novi šef stručnog štaba šampiona Slovenije je kao glavni trener radio u Partizanu, čačanskom i banjalučkom Borcu, Slogi iz Kraljeva i...

Nastavak na B92...

Hajduk imenovao novog trenera

Izvor: Sportal.rs, 28.Jun.2011

Novi šef stručnog štaba kulskog Haduka postao je Dragan Lacmanović. Iskusni trener je u prolećnom delu prošle sezone predvodio Čukarički Stankom i sa beogradskim klubom, koji je bio u velikoj krizi, osvojio bod.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.