Lacio izbacio Milan iz kupa, Inzagi pred otkazom

Izvor: Press, 28.Jan.2015, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lacio izbacio Milan iz kupa, Inzagi pred otkazom

Fudbaleri Lacija plasirali su se u polufinale Kupa Italije pošto su večeras u četvrtfinalnoj utakmici kao gosti savladali ekipu Milana sa 1:0.
Lacio je potpuno zasluženo prošao među četiri najbolja tima. Poveo je iz opravdano dosuđenog penala, a potom celo drugo poluvreme igrao sa desetoricom, nakon što je defanzivac Cana morao van terena zbog dva žuta kartona.

Rimljani su izdržali sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << nalete roso-nera, koji nisu imali rešenja da matiraju pouzdanog golmana Berišu.

Srpski reprezentativac u timu gostiju Dušan Basta igrao je od 54. minuta, a izostao je teško povređeni Filip Ðorđević.



Milan je priredio novo razočaranje navijačima, nakon prvenstvenog u subotu (3:1) doživeo je drugi poraz od Lacija, a trener Filipo Inzagi mogao bi posle večerašnjeg neuspeha da bude otpušten.

Milan - Lacio 0:1 (Bilja 38. penal)

U preostalim četvrtfinalnim utakmicama italijanskog kupa sutra igraju Parma - Juventus, 3. februara Roma - Fiorentina, a 4. februara Napoli - Inter.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Lacio eliminisao Milan iz italijanskog Kupa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jan.2015

Fudbaleri Lacija plasirali su se u polufinale Kupa Italije pošto su večeras u četvrtfinalnoj utakmici kao gosti savladali ekipu Milana sa 1:0...Lacio je potpuno zasluženo prošao među četiri najbolja tima. Poveo je iz opravdano dosuđenog penala, a potom celo drugo poluvreme igrao sa desetoricom,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.