Izvor: HotSport.rs, 18.Dec.2016, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUKOVIĆ I RENDULIĆ U ‘UNAKRSNOJ VATRI’: Studenti ‘rešetali’ pitanjima, štoperi Zvezde otvoreno o svemu (VIDEO)

Štoperski tandem Crvene zvezde Aleksandar Luković – Zoran Rendulić, koji je zbog povreda ranije nego što je bilo planirano završio polusezonu, posetio je zajedno sa predsednikom kluba Svetozarom Mijailovićem, Elektrotehnički fakultet, gde su studenti imali priliku da postavljaju pitanja.

U novoj epizodi Zvezda TV, navijači mogu da vide i čuju kako su se Aleksandar Luković i Zoran Rendulić snašli >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << pod “unakrsnom vatrom” studenata tehničkih fakulteta prilikom gostovanja na Elektrotehničkom fakultetu, dok drugi deo emisije donosi i atmosferu iz Leskovca, prilikom posete fudbalera i proslave jesenje titule.
(Youtube/Crvena zvezda)
 
The post LUKOVIĆ I RENDULIĆ U ‘UNAKRSNOJ VATRI’: Studenti ‘rešetali’ pitanjima, štoperi Zvezde otvoreno o svemu (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MOŽDA NISTE ZNALI: Koliko Zvezda ima skauta i hoće li biti VELIKE radne akcije (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2016

Delegacija Zvezda bila u poseti Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu...Emitovana je nova epizoda, 93. po redu na Zvezda TV, a teme su bile poseta Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu, ali i kako je izgledalo crveno-belo veče u Leskovcu. Sa studentima su razgovarali predsednik kluba Svetozar Mijailović,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.