Izvor: HotSport.rs, 24.Maj.2015, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUIS ENRIKE: Ćavi se ne može zameniti

Fudbaleri Barselone odigrali su 2:2 u poslednjoj utkamici na “Nou Kampu” ove sezone sa ekipom Deportiva iz La Korunje.
Ujedno, bio je to i oproštajni meč Ćavija Ernandeza, legendarnog veznog igrača Barse, koji će karijeru nastaviti na bliskom istoku, nakon čega nije mogao da sakrije suze.
Strateg katalonskog giganta, Luis Enrike, izjavio je da će Ćavi nezamenjiv u ekipi Barselone.
- Ćavijev oproštaj je jedna od najboljih slika >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sezone. Nema zamene za Ćavija jer nigde ne postoje dva ista igrača, adaptiraćemo se igri bez njega – rekao je Luis Enrike.
- Imamo dva finala do kraja, a kada vidim šta smo do sada uradili optimističan sam. Uz podršku navijača pokušaćemo da uzmemo triplu kruni – dodao je Enrike.
- Imali smo sjajnu sezonu što pokazuju i brojke. Kada osvojite titulu to znači da ste bili odlični, pogotovo jer je Real tako dobar – zaključio je Luis Enrike.
Barselona će prvo za šest dana igrati finale Kupa Kralja sa Atletik Bilbaom, da bi šestog juna odigrala finale Lige šampiona sa Juventusom.
The post LUIS ENRIKE: Ćavi se ne može zameniti appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.