LUDO, LUDO, LUDO! U Nemačkoj došlo 7+, a onda prelaz 2-1 i kvota 30 za samo 12 minuta (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 28.Okt.2016, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDO, LUDO, LUDO! U Nemačkoj došlo 7+, a onda prelaz 2-1 i kvota 30 za samo 12 minuta (VIDEO)

Dinamo u Drezdenu oborio lidera, Minneh 1860 razbio Aue, prvenac Arminije

To valjda ima samo u Nemačkoj! Luda družina iz Drezdena srušila je još jednog favorita za plasman u Bundesligu. Pre dve sedmice na DDV stadionu razmontiran je Štutgart (5:0), a večeras je pao i lider Cvajte, Ajntraht iz Braunšvajga, kome ni dva gola viška na 20 minuta pre kraja nisu bila dovoljna da nastavi pobedničku seriju. Štaviše, prvi favorit za povratak u elitu ostao je praznih šaka i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << može samo da žali što u svojoj ekipi nema Štefana Kučkea, potpisnika fantastičnog preokreta - 3:2.

Nekadašnji napadač Lajpciga, drugih timova Violfzburga i Nirnbegra večeras je verovatno odigrao meč karijere. Za samo 12 minuta postigao je het-trik i doveo u stanje delirijuma 29.097 navijača u Drezdenu. Da sve bude interesantnije reč je o napadaču koji je u prošlosezonskom pohodu ovog kluba u Drugu ligu ukupno dao tri gola.

Inače, kvota na prelaz iz dvojke u keca u Kladionici MOZZART bila je 30,00

Ovo večeras je bila prava rapsodija. Defanzivci Ajntrahta nisu znali šta ih je snašlo, pa im nije vredelo što je napad sasvim dobro odradio svoj deo posla, jer je tandem centarforova Hernandez - Kumbela, činilo se, vodio svoj tim ka trećem vezanom slavlju.

Nije vredelo, pa je Ajntrah pretrpeo tek drugi prvenstveni poraz.

Iz Drezdena još jedna zanimljivost. Utakmica je kasnila 15 minuta iz razloga što je organizator dobio informaciju da, zbog gužve u saobraćaju, ne mogu svi navijači da stignu na vreme na stadion, pa im je tako učinio uslugu. Kako su se samo fudbaleri Dinama odužili publici, svaka im čast.

Pogledajte odlučujući gol za 3:2...



Izuzetno efikasno veče u Cvajti ukrasio je Minhen 1860. Na Alijanc areni ekipa Koste Runjajića je prosto zgromila Aue iz Erzgebirgea - 6:2. Domaćin je pred 16.600 gledalaca sve nedoumice rešio u prvom poluvremenu, kad je preko Mihalea Lajndla postigao dva gola iz jedanaesterca, a još kad se tome doda da je levi bek gostiju Hernet tri minuta pre pauze zaradio crveni karton postalo je jasno da će Lavovi zabeležiti najubedljiviji trijumf u Cvajtu od avgusta 20111.

Kvota da će na ovom susretu biti 7+ bila je 38,00



Za kraj vredi istaći da više u Drugoj ligi Nemačke nema neporaženih timova. Armenija je u Bilefeldu pred kraj meča savladala Sandhauzen i tako posle pet remija upisala prvenac, iako je pred kraj prvog dela Junglas promašio penal.

CVAJTA, 11. KOLO

Petak:

Minhen 1860 - Aue 6:2 (3:1)

/Ajčiček 16, 72, Lajndl 23 pen, 43 pen, Molders 49, Adlung 90 - Kepke 28, Zoku 55/

Dinamo Drezden - Ajntraht Braunšvaj 3:2 (0:1)

/Kučke 69, 74, 81 - Hernandez 10, Kumbela 52/

Arminija - Sandhauzen 1:0 (0:0)

/Foglzamer 84/

Subota:

13.00 Union Berlin - Fortuna

13.00 Grojter firt - Kajzerslautern

Nedelja:

13.30 Hanover - Vircburger

13.30 Bohum - Hajdenhajm

13.30 Karlsrue - Štutgart

Ponedeljak:

20.15 Sankt Pauli - Nirnberg

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.