LUDI TIKET, subota, 80.956 dinara: Na poluvremenu u kanalu, na kraju 700 evra u džepu

Izvor: MozzartSport.com, 20.Dec.2014, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, subota, 80.956 dinara: Na poluvremenu u kanalu, na kraju 700 evra u džepu

Eksplozija golova u drugim poluvremenima za veliku radost našeg igrača sa Banjice

Startovao je u Katarskoj ligi. Al Sad i Al Haritijat su startovali sporo. Domaći su poveli 1:0 što je bio i rezultat na poluvremenu. Nije obećavao tok utakmice, jer je na desetak minuta pre kraja bilo 1:1, bilo je potrebno da padne pet golova. No, u 82. minutu se otvorilo kao poručeno. Tabata, Hasan i Li Jung-So u 93. minutu za 3:2!

Karlsrue i Frankfurt su potom došli taman kako treba, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na vreme, bez kidanja živaca i čupanja kose. To je naš igrač čuvao za kasnije. U osam je imao dve poslednje utakmice, Emen - Valvajk i Oss - Tvente II, obe su na poluvremenu bile 1:0, što nije obećavalo. Ipak do 80. minuta obe su ušle u „5+” dok su Emen i Valvajk otišli dalje i postigli čak osam golova.

Majstorski tiket, ležerna četiri para na „5+”, na ulog od 300 dinara, zarađenih 80.000 dinara, i uhvaćena kvota 269. Još da je kojim slučajem naš kladilac član MOZZART Club-a, osvojio bi benefit Dobitak Plus, i tako imao sedam dana besplatnog klađenja u visini uplate.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.