LUDI TIKET (-), subota, 735.790 dinara: Besan zbog Francuske 3

Izvor: MozzartSport.com, 26.Avg.2017, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET (-), subota, 735.790 dinara: Besan zbog Francuske 3

Fudbaleri Bezijea i Rodea upropastili veče MOZZARTOVOM kladiocu

Probao je MOZZARTOV kladilac koji se kladi posredstvom web aplikacije mozzartbet.com da se opari sinoć na brzinu, velikim ulogom. Odabrao je šest zanimljivih mečeva, a skupo ga je koštao okršaj francuske treće lige između Bezijea i Rodea gde je čekao još jedan gol punih 65 minuta.

Igrao je GG&3+ na ovom paru, ali su fudbaleri dva tima posle rezultata 1:1 u 25. minutu naprasno povukli ručnu. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Džaba što je uhvatio dobre kvote na GG&3+ na meču Keln - Hamburg (1:3), ili na dva meča Francuske 2, nije imao sreće kada je birao par rang niže...

Na uloženih 4.000 dinara s kvotom 171,91 potencijalni dobitak iznosio je 735.790 dinara, uključujući i MOZZART BONUS u iznosu od 48.135 dinara, odnosno 7% na šest odigranih parova bez igre konačan ishod.

NAPLATI PROMAŠAJ: kako je na tiketu promašen jedan par, a ukupna pogođena kvota bila je veća od 59, ovaj igrač podigao je DVA PUTA VEĆU SUMU OD ULOŽENE, u ovom slučaju 8.000 dinara.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

TIKET - TRADICIJE: Milvol GG, nikako Levski

Izvor: MozzartSport.com, 26.Avg.2017

Zanimljive serije u Nemačkoj..Sastavili smo tiket za dobro jutro! Da bismo došli do ukupne kvote, pomogle su nam tradicije međusobnih mečeva....- Aue je poražen na pet poslednjih međusobnih okršaja sa Nirnbergom..- Verder je izgubio svih 12 prethodnih dvoboja sa Bajernom, koji je samo jednom postigao...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.