LUDI TIKET, subota, 183.614 dinara: Letonija + UAE + Belgija 2... Treba imati petlju

Izvor: MozzartSport.com, 01.Okt.2016, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, subota, 183.614 dinara: Letonija + UAE + Belgija 2... Treba imati petlju

Naš igrač iz Novog Pazara spojio tri interesantna meča i uzeo veliku lovu

Nije lako igrati na veliko. Nekad ide kako treba, nekad ne, ali kada se uzme lova, osećaj je najbolji na svetu.

Verujemo da našem igraču iz Novog Pazara sreći nema kraja, pošto je iskombinovao tiket za čistu desetku. Rizično, ali efikasno. Sa uplatom od 6.000 dinara stvorio je čak 183.614 dinara i tako sebi obezbedio novac za mirniji san u narednom periodu.

Doduše, odigrao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je tri rizične utakmice. Jurio je samo pobede gostiju, a sve tri kvote bile su preko 2,90. A utakmice iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Letonije i druge lige Belgije.

Mada su sve tri utakmice završene tesnim pobedama, verovatno je najveća drama bila u susretu Al Aina i Al Nasra, gde je domaćin vodio s komotnih 3:0, a onda u finišu utakmice umalo izgubio ogromno vođstvo. No, na kraju ipak nije bilo iznenađenja. Jelgava je sigurnu pobedu obezbedila u 90. minutu, dok je Tubiz tačno posle sat vremena igre došao do vođstva i čvrsto ga držao do kraja.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.