LUDI TIKET, subota, 153.622 dinara: Kakva dama - kakva kombinacija! Smeši joj se skuter

Izvor: MozzartSport.com, 02.Jul.2016, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, subota, 153.622 dinara: Kakva dama - kakva kombinacija! Smeši joj se skuter

Na meču Vels - Belgija uhvaćena kvota 90,00

(Tiket možete pogledati i OVDE)

To se zove majstorstvo. MOZZART-ova igračica, koja je tiket uplatila posredstvom mozzartweba, imala je i petlju da gađa MOZZART kombinaciju na utakmici četvrtfinala Prvenstva Evrope koja joj je donela ne samo prolaz kvote 90,00 (!!!) već i sjajan dobitak.

Par Vels - Belgija bio je poslednji na tiketu koji je sastavila naša igračica. I na njemu je igrala X-1&4+1 >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << (da će biti nerešeno posle prvog poluvremena, ali da će nominalni domaći tim pobediti na kraju, uz napomenu da će utakmici biti postinuta najmanje četiri gola). Šta je tražila, to je i dobila, jer je susret u Lilu završen rezultatom 3:1 u korist selekcije Krisa Kolmana, a pogodak za prolaz dao je rezervni napadač Sem Voks u 86. minutu.

Pred kraj je došla i igre GG na prijateljskom meču Ajačio - Bastija 1:2 (domaćin bio precizan tek u 89. minut), a da je faktor sreće isjključen, već da je u pitanju čisto znanje potvrđuju dva iksa „u glavu“ na susretu estonskog prvenstva Tartu - Silame (0:0), kao i u kontrolnom duelu Minhena 1860 i Bazela (1:1).

Dovoljno za ukupnu kvotu 3.012, koja je na uplatu od 50 dinara donela isplatu od 153.622 dinara. U ovu sumu uračunat je MOZZART BONUS od dva odsto odnosno 3.012 dinara, na osnovu pet odigranih parova za sve mečeve sa kvotom 1,35 i više.

Bravo, bravo, bravo!

Ovaj tiket je na taj način postao drugi u generalnom plasmanu MOZZART takmičenja Pogodi najveću kvotu, što znači da ima najveće šanse da osvoji skuter besprekornih performansi Piaggio Liberty 50 i-get. Do kraja takmičenja ostalo je još osam dana, a poredak u generalnom plasmanu možete pogledati OVDE.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.