LUDI TIKET (-), subota, 1.513.027 dinara: Kukavičje jaje na milionskom tiketu

Izvor: MozzartSport.com, 21.Jan.2017, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET (-), subota, 1.513.027 dinara: Kukavičje jaje na milionskom tiketu

MOZZARTOV kladilac sa Zlatibora pao na jedan par

Kada je MOZZARTOV kladilac sa Zlatibora video da mu je prvi par na tiketu pao verovatno nije dalje ni gledao, ali se ispostavilo da je ovaj tiket sa milionskim dobitkom bio veoma blizu prolaza.

Na 200 uloženih dinara, kvotu od 7.344 i bonus od 44.069 dinara naš kladilac zamalo je došao do dobitka od 1.513.027 dinara.

On je na pet parova igrao igru TGG 1GG što znači da je prognozirao da će oba tima >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dati barem po jedan gol u prvom poluvremenu. Četiri para su prošla, samo je na meču Ironi Ramata i Hapoela bilo 0:0, a meč je tako i završen.

Na ostalim parovima viđene su preteženo goleade.

Za utehu našem kladiocu je MOZZART benefit NAPLATI PROMAŠAJ preko kojeg je zaradio sto puta veću sumu od uložene (20.000 dinara).

(FOTO: Mozzartbet.com)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

LUDI TIKET, subota, 167.765 dinara: Ovaj majstor zna ko ide u plus, a ko u minus

Izvor: MozzartSport.com, 21.Jan.2017

Košarka je srednje ime našem kladiocu koji je tiket uplatio preko Mozzartbet.com sajta, a samo je BONUS 1000 iznosio 43.494 dinara..Igra na poene igrača sve je popularnija među kladiocima, a ovaj majstor koji je tiket uplatio preko Mozzartbet.com sajta možemo samo da pružimo ruku i čestitamo na...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.