LUDI TIKET, ponedeljak, 439.633 dinara: Jednostavno - samo na favorite

Izvor: MozzartSport.com, 26.Sep.2016, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, ponedeljak, 439.633 dinara: Jednostavno - samo na favorite

Srećom po njega, izbegao je da na ovaj tiket stavi i madridski Real…

Vikend za nama bio je berićetan za mnoge zbog velikog broja pobeda favorizovanih ekipa, pa tako i za našeg igrača iz Novog Pazara koji se odlučio za 16 konačnih ishoda širom Evrope. Sve je došlo.

Ubedljive pobede većine favorita olakšale su mu posao. Drame je bilo gde je to malo ko očekivao. Bajern je u 88. minutu susreta sa Hamburgerom izvojevao pobedu. Ostalo je išlo skoro pa vrlo lagano. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Naš kladilac je srećom po njega izbegao da na ovaj tiket stavi i madridski Real koji je neočekivano remizirao sa Las Palmasom i mnogima pokvario vikend. Njemu nije!

Na uplaćenih 10.000 dinara i ukupnim koeficijentom 43 naš igrač zaradio je 439.633 dinara!

Čestitamo!

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.