LUDI TIKET, ponedeljak, 138.789 dinara: Majstor za golove prošao u nadoknadi vremena!

Izvor: MozzartSport.com, 03.Avg.2015, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, ponedeljak, 138.789 dinara: Majstor za golove prošao u nadoknadi vremena!

Fantastičan osećaj našeg igrača iz Majdanpeka kojem je tip na Željezničar prošao u 92. minutu…

Prosto je neverovatno koliko je MOZZARTOV igrač iz Majdanpeka imao umešnosti, znanja, ali naravno i sreće da mu na sedam od osam odigranih parova prođe igra „ukupan broj golova“. Bilo je trenutaka „krize“ na utakmici Željezničara i Radnika iz Bijeljine 1:2 (0:0), ali se igrač gostiju Dejan Maksimović u 92. minutu pobrinuo da i ovaj tip prođe.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Odlučio je da na samo jednom meču „odstupi od pravila“ i pređe na igru tm1 2+ (domaćin će postići dva ili više golova na utakmici), i za to je izabrao meč meksičke lige između Toluke i Unama, a igrač domaćih Viktor Sosa pobrinuo se u 76. minutu da mu i ovaj tip prođe. Na kraju 2:1 za domaćina i lep dobitak za našeg igrača.

Na uplatu od 100 dinara i ukupnom kvotom koja je iznosila 1.387 inkasirao je lepih 138.789 dinara.

Čestitamo!

Pogledajte i tiket igrača koji je juče bio blizu osvajanja milion i po dinara.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.